Halloj människor!

Halloj på er.
Nu har jag startat en blogg, eller, jag har haft den ganska länge, i fall att jag skulle få för mig att blogga, och gissa vad, det har jag, så, here we go!
 
Ja, jag är en 13-årig, Svensk tjej som älskar att rita, har ett så där lagom intressant liv så att det iaf går att blogga om det, och fryser dygnet runt, överallt.
Här kommer du få läsa om mig, mitt liv, min vardag och lite uppdateringar om min youtube kanal, Tecknas Channel:
https://www.youtube.com/channel/UCVznCOem9cIqEJvC5YcMxBA
Du kommer också få läsa om mina teckningar och olika teckniker för det, och till sist mina åsikter. 
Just nu har jag om jag ska vara ärlig lagt ner ganska lite tid på bloggens design, men så småning om är det meningen att det ska vara ett jultema :)
Ja, det var det..
 
Idag var min första lektion för dagen SO, vilken inte precis är mitt favoritämne, hehe, men den var helt ok eftersom vi spelde spel och pysslade. 
En grej som är fruktansvädt jobbigt (tycker iaf jag) är att när jag fick i klass F-6 gick jag på en skola som ligger typ 200 meter från där jag bor, så jag behövde aldrig gå upp tidigare än 7. Men nu i 7.an fick jag byta skola, och när jag skulle välja fanns det 2 alternativ: 1. Samilsdal. 2. Åkerö skola.
Hela tiden var jag inställd på Samilsdal, det var bara så, där skulle jag gå. Det skulle alla i klassen välja. 
Några veckor innan sommarlovet fick man hem små häften, ett om varje skola. I häftena stod det b.la om elevens val, och skolornas inriktning. Jag läste om det, och trodde jag skulle dö när jag såg att Samilsdal var för inriktning mot idrott, och åkerö estetisk inrikting.
Sen blev det öppet hus, och jag åkte dit och kollade runt i skolan.  Först Samilsdal. Jag visste sen innan hur delar av den såg ut, men inte hela. Den var tråkig, med trista, nästan exakt likadana klassrum, tegelväggar och orangea skåp.
Dagen därpå var det öppet hus på Åkerö, och först var det samling i gympasalen, och sen fick vi gå runt. Jag och mina kompisar gick till högstadiet, och jag älskade det! 
Det var ganska litet, men med rosa i korridorena och gråa skåp, små söta klassrum som alla såg olika ut och de flesta hade blåa väggar. Sedan gick jag in i ett klassrum, sal 219, och där hade de ett akvarium med en sköldpadda! 
Jag älskade det, och jag bestämde att det var det jag skulle välja. Och det gjorde jag. Jag hamnade i klass 7B, en liten klass där alla känner varandra ganska bra och som kan både babbla på och vara tyst. 
Min kompis, Vilma, hamnade i 7A, men efter någon månad bytte hon till samilsdal, och det var bara jag kvar i Åkerö från klassen.
Det är väl helt ok, men det jobbiga är bussen. Bussen går från min gamla skolas busshållplats ugnefär 7.30, och är framme vid brandmannen vid samilsdal ugnefär 7.40.
Då går alla "samilsdalbarn" till skolan, medan jag måste stå där och huttra som en liten kattunge tills nästa buss går, ugnefär 7.55.
Då kommer jag in i skolan runt 8.03, och in i klassrummet ugnefär 8.05, och vi börjar 8.00.
Usch, jag verkligen hatar bussar, oxh att komma för sent! Aja, vi har iaf sovmorgon till 9.30 imorgon, YES!
 
Ja.. Det blev ett ganska långt inlägg, men bloggar är väl till för att man ska läsa på, eller hur? ;)
Nu ska jag klippa min 3:e #Jul video, och lyssna på musik. Just nu lyssnar jag på Sias Chandelier.
 
Vilken låt lyssnade ni på senast? Kommentera! :)
 
Skolans sköldpadda, Vitnos :) 
 

Tecknaas

Halloj! En 14-årig tjej från Dalarna som älskar att rita! På den här bloggen får du läsa om mig, min vardag och mina teckningar!

RSS 2.0