Photoshoot!

Nej men hej. 
Jag känner att jag har varit väldigt aktiv på bloggen (not) Haha! I alla fall jag kände att jag ville skriva av mig lite. ;)
Idag har jag filmat en video, redigerat den och håller på att ladda upp den nu medan jag skriver, den kommer antagligen vara uppe när jag har skrivit klart. Eller ja, jag började filma igår, och sen lite imorse, därav det hemskt dåliga ljuset i typp mitten av videon, hehe. Sen började jag redigera runt lunch, och nu är jag klar. Men jag är ganska seg med att redigera, det tar lite tid, framför allt när jag är så petig. ^^

I övrigt i dag så åkte jag till Sara (en kompis) och följde med henne och Jolin (en annan kompis) till en äng och tog några bilder med deras hästar. Själv är jag ingen vidare hästmänniska, men jag fick aggera fotograf istället. ;)
Det gick jättebra, vi tog många bilder, och många av dem blev riktigt bra. Sen fick jag även hålla i Cindy, Saras häst, medan hon fotade Jolin och hennes foderhäst (tror jag) Stella. Sen fick jag hålla i Stella. 
Jag är inte rädd, men jag har respekt för hästar, så först fick jag typ panik så fort Cindy rörde lite på huvudet, haha!
Om ni vill se bilderna kan ni följa mig: @annie_annsi (mitt privata konto) @saracanoneos (Sara) eller @jolinikon (Jolin) på instagram.
För bilder på mina teckningar följ @annsiart på insta.

 Efter det följde jag med Sara tillbaka till hennes stall, och när vi var klara där hem till henne och drack varm choklad och kollade på bilderna. Kort sagt: det var en bra söndag :)

Så, nu är videon uppe också, enjoy! ;)
http://youtu.be/FEREvV6_wDM

Tecknaas

Halloj! En 14-årig tjej från Dalarna som älskar att rita! På den här bloggen får du läsa om mig, min vardag och mina teckningar!

RSS 2.0